ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ВАНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ LEGA INOX 150

Наличност: В наличност

2 350,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Масивна професионална вана за разпечатване от неръждаема стомана  INOX AISI 304 (INOX 18/10) с размери 150x48х42 см. Снабдена е с капак, тръба от перфорирана стомана за отцеждане на разпечатките, 4 стоманени прахово боядисани разглобяеми крака. Дъното е конично за пълно отцеждане, с кранче с диаметър 40 мм.


Основно се използва в комплект с разпечатваща машина DAISY.

ВАНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ LEGA INOX 150

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Детайли

РАЗПЕЧАТВАНЕ се нарича операцията по отстраняване на капачетата на запечатаните килийки пълни с мед. Това е необходимо, тъй като мед се вади когато е узрял, тоест пчелите са запечатали минимум 70% от повърхността на питата. Пчеларят извършва тази операция върху ВАНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ, независимо от инструмента или машината, които използва. На дъното на тази вана обикновено се поставя тава, изработена от мрежа или перфорирана ламарина или пластмаса, където падат и се отцеждат разпечатките.

Професионалнa ванa, снабденa с кранче за източване на отцедения мед, поставено на конусовидното дъно. Има масивна структура от неръждаема стомана с колелца. Основно се използва в комплект с разпечатваща машина DAISY.

Всички компоненти на ваната за разпечатване, които има директен контакт с меда, задължително трябва да са изработени от материали, отговарящи на изискванията за работа с хранителни продукти. Използва се предимно неръждаема стомана  INOX AISI 304 (INOX 18/10), както и специални пластмаси.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.