ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ВАНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ LEGA INOX 125

Наличност: В наличност

1 395,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Вана за разпечатване от неръждаема стомана INOX AISI 304 с размери 125x48х42 см. Снабдена е с две тави от перфорирана стомана за отцеждане на разпечатките, 4 стоманени прахово боядисани разглобяеми крака крака, капак и кранче. Дъното е със специална форма за пълно отцеждане.

ВАНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ LEGA INOX 125

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Детайли

Ваната за разпечатване LEGA INOX 125 е с размери 1250х480х850 мм. Корпусът на ваната е изработен изцяло от неръждаема стомана INOX AISI 304, а пластмасовото кранче с диаметър Ø40 мм е разположено в средата на коничното дъно, проектирано за пълно източване на меда.

Ваната за разпечатване е снабдена с капак и мрежа за отцеждане на разпечатките от неръждаема стомана, както и с четири разглобяеми прахово боядисани стоманени крака.

Ваната е пригодена за работа както с многокорпусни LR рамки, така и с плодникови и магазинни DB рамки и може да бъде използвана едновременно от двама души.

Оборудването съчетава изключителна здравина и устойчивост с хигиена при разпечатването на питите и максимално удобство при работа. Всички компоненти на ваната, които имат директен контакт с меда, задължително са изработени от материали, отговарящи на изискванията на ЕС за работа с хранителни продукти.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 
 Конструкция   Неръждаема стомана INOX AISI 304 
 Размери   1250х480х850 мм
 Тегло  30 кг

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.