ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

НОЖ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ INOX

Наличност: В наличност

495,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Класически нож за разпечатване с вграден терморегулатор 220V/575W max.

НОЖ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ INOX

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Детайли

Електрическият нож остава най-масово употребяваният инструмент за разпечатване от професионалните пчелари, както с 50-100 кошера, така и с 200-300 и повече кошера. Той е с термурегулатор и може да се регулира в зависимост от бързината, с която пчеларят работи.

Работата с електрическия нож е бърза и лека. Лесно се привиква и скоро се добива професионален навик. Важно е ножът да е максимално лек и с удобна, най-добре дървена дръжка, за да може да се работи продължително време без да се уморява ръката. Съществено условие за професионалната работа е електрическият нож да загрява и изключва много бързо, за да се постигне постоянна работна температура и да се избегне всякакво чакане да загрее или да изстине.

НАЧИН НА РАБОТА. Върху приставка на ваната за разпечатване се подпира питата, като се придържа с едната ръка за ухото на рамката. Ножът се прокарва по летвите на рамката, използвайки цялата дължина на острието. Разпечатването става изключително бързо и гладко, а разпечатките падат директно върху мрежата за отцеждане. След привършване на работа трябва да се изключи от контакта, за да се избегне излишното нагряване.

Почистването на ножа става с влажно парцалче, след като се затопли и изключи от контакта, никога под течаща вода.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.