ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

МАШИНА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ LEGA DV4

Наличност: В наличност

17 760,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Професионална машина за разпечатване на всякакъв модел и размер пити с висока производителност за големи стопанства.


Обикновено се инсталира като част от автоматизирана линия за разпечатване и центрофугиране, в комплект с центрофуга PELICAN 54, винтова преса за разпечатки и вана за разпечатване LEGA 150 DV

LEGA DV4

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  • LEGA DV4

Детайли

Разпечатващата машина LEGA DV4 е еволюция на отличната концепция, създадена в Австралия преди повече от 40 години. Тази компактна и много здрава машина е приложение на основната идея с много подобрения в технологиите и материалите. 

Питите се зареждат върху верижен транспортьор, който ги подава една по една към разпечатващата секция. Разпечатването се извършва от два хоризонтални вибриращи и затоплени ножа с назъбено острие. Ножовете могат да бъдат регулирани, така че да разпечатват рамки с хофманов разделител дори и под нивото на рамката. Така се постига изключително гладка разпечатана повърхност, което гарантира оптимални резултати при изпразването на килийките, дори и при топли или течни медове. Отстраняваните по този начин разпечатки се отделят от меда много лесно и бързо.

Поставя се върху вана за разпечатване LEGA 150 DV. Обикновено се инсталира като част от автоматизирана линия за разпечатване и центрофугиране, в комплект с центрофуга PELICAN 54 и винтова преса за разпечатки.

Всички части, които имат контакт с меда, са изработени изцяло от неръждаема стомана INOX AISI 304 (INOX 18/10) с лазерно рязане и e окомплектована до съвършенство.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Конструкция INOX AISI 304
Размери 1000х1070х1380 мм
Производителност 10 рамки/минута
Мощност на машината 2400 W
Захранване на ток 220 V
Тегло на машината 116 кг

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.