ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ПОМПА ЗА МЕД LEGA PRO

Наличност: В наличност

7 380,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Професионална помпа за мед LEGA PRO с висока производителност, специално разработена за продукти с висока плътност и вискозитет.


Оборудването е монтирано върху устойчива количка с гумени колела и включва корпус от INOX AISI 304, неопренов ротор, еднофазен или трифазен електромотор, контролен панел за регулиране на скоростта и посоката на въртене.

Помпа за мед LEGA PRO

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  • Помпа за мед LEGA PRO

Детайли

Новата професионална помпа за мед LEGA PRO с висока производителност е разработена за пчеларски ферми и предприятия, за които е важно преносът на големи количества мед да бъде извършен за кратко време. Помпата е проектирана специално за употреба с продукти с висока плътност и вискозитет, което се постига чрез бавно въртене на неопреновия ротор.

Корпусът на помпата е изработен от неръждаема стомана INOX AISI 304, идеална за контакт с хранителни продукти. Роторът с диаметър Ø120 мм е с гарантирано по-дълъг период на използване, тъй като е изработен от изкуствен материал (неопрен), който е напълно нетоксичен и резистентен на много от киселините.

Самозасмукващата помпа включва електромотор с диапазон на скоростта на въртене между 40 и 240 оборота в минута и производителност от 800 до 4000 кг мед в час. Оборудването е снабдено с панел за управление, който позволява регулиране на скоростта и посоката на въртене, посредством механичен редуктор и инвертор.

Медът се всмуква моментално от единия отвор с диаметър Ø60 мм, в зависимост от посоката на въртене на мотора. За постигане на оптимален резултат се препоръчва дължината на всмукващата тръба да е възможно най-малка (1-1,5 метра), докато тази за изпомпване е без ограничение. Необходимо е да се внимава да не бъде засмукано парче тел, откъснато от рамката по време на центрофугиране. Не се препоръчва използването на помпата за течности с температура над 70°С и налягане над 5 Bar.

Компактната система от електромотор и помпа е монтирана върху здрава количка с четири гумени колела, две от които са снабдени с блокиращ механизъм, като в комплекта са включени електрически кабел и щепсел. Всички части, които имат контакт с меда, са изработени от специални материали, които съответстват на европейските изисквания за работа с хранителни продукти.

 

 ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 Конструкция  INOX AISI 304
 Общи размери   380х750х830 мм 
 Капацитет минимален  14 кг/мин
 Капацитет максимален  67 кг/мин 
 Скорост на въртене   40-240 RPM
 Захранване ток  220/380V
 Мощност  1100W
 Тегло  61 кг

                                     

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.