ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ПОМПА ЗА МЕД LEGA

Наличност: В наличност

3 690,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Електрическа помпа за мед, изработена от неръждаема стомана INOX, с монофазен мотор, инвертор на посоката и количка с гумени колелца.

Помпа за мед LEGA CLASSIC

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  • Помпа за мед LEGA CLASSIC

Детайли

Електрическите помпи за мед LEGA с въртящ диск са специално разработена за продукти с висок вискозитет, като пчелния мед.

Корпусът на помпата LEGA CLASSIC е от неръждаема стомана INOX AISI 304 (INOX 18/10), идеална за контакт с хранителни продукти. Ремъкът е изработен от изкуствен материал, които е нетоксичен и резистентен на много от киселините. Цялата система от електромотор и помпа е монтирана върху количка с гумени колела. Снабдена е с електрически инвертор на посоката, кабел и щепсел.

Помпата функционира с мед, съдържащ твърди частици, но е необходимо да се внимава да не бъде засмукано някое парче тел, откъснато от рамката по време на центрофугиране. Всмукването на меда е моментално и става от един от двата отвора в зависимост от посоката на въртене на мотора. За постигане на оптимален резултат препоръчваме дължината на всмукващата тръба да е възможно най-малка (например 1-1,5 метра), докато тази за източване е без ограничение.

Капацитетът на помпата е 25 кг мед в минута.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.