ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ПОМПИ

ПОМПИ

Медът е продукт труден за прехвърляне от един съд в друг в стайна температура, тъй като е плътен и вискозен.

Помпите LEGA с въртящ диск са специално разработени за продукти с висока плътност, като меда. Това се постига чрез бавно въртене на неопреновия ремък. Корпусът на помпата е от неръждаема стомана INOX AISI 304, идеална за контакт с хранителни продукти. Ремъкът е изработен от изкуствен материал, които е напълно нетоксичен и резистентен на много от киселините. Може да се изпомпва мед съдържащ твърди частици. Необходимо е да се внимава да не бъде засмукано някое парче тел, откъснато от рамката по време на центрофугиране.

Всмукването на меда е моментално и става от един от двата отвора в зависимост от посоката на въртене на мотора. За постигане на оптимален резултат препоръчваме дължината на всмукващата тръба да е възможно най-малка (например 1-1,5 метра), докато тази за изхвърляне е без ограничение.

Цялата система от електромотор и помпа е монтирана върху количка с гумени колела. Снабдена е с електрически инвертор на посоката, кабел и щепсел. Помпите LEGA могат да пренасят и други хранителни продукти като вино, вода, олио и т. н.

2 Продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
 1. Помпа за мед LEGA CLASSIC

  ПОМПА ЗА МЕД LEGA

  3 690,00 лв.

  Електрическа помпа за мед, изработена от неръждаема стомана INOX, с монофазен мотор, инвертор на посоката и количка с гумени колелца.

  Вижте повече
 2. Помпа за мед LEGA PRO

  ПОМПА ЗА МЕД LEGA PRO

  7 380,00 лв.

  Професионална помпа за мед LEGA PRO с висока производителност, специално разработена за продукти с висока плътност и вискозитет.

  Оборудването е монтирано върху устойчива количка с гумени колела и включва корпус от INOX AISI 304, неопренов ротор, еднофазен или трифазен електромотор, контролен панел за регулиране на скоростта и посоката на въртене.

  Вижте повече

2 Продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока