ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ПАКЕТИРАНЕ

3 Продукт(а)

на страница

Списък  Таблица 

Задай в низходяща посока
 1. Дозираща машина за мед MINNIE

  ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE

  7 350,00 лв.

  Компактна и прецизна дозираща машина от ново поколение, пригодена за работа в ограничени пространства и създадена специално за средни и дребни стопанства. MINNIE дава възможност за вертикално регулиране на положението на главата, както и за избор на конкретни количества за пълнене между 20 и 9999 грама. Машината може да бъде използвана и като помпа с капацитет 180 кг мед на час.

  Вижте повече
 2. ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE ROUND

  ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE ROUND

  8 880,00 лв.

  Компактна и прецизна дозираща машина от ново поколение, пригодена за работа в ограничени пространства и създадена специално за средни и дребни стопанства. MINNIE ROUND дава възможност за вертикално регулиране на положението на главата, както и за избор на конкретни количества за пълнене между 20 и 9999 грама. Комплектована е с въртяща се кръгла маса за автоматизиране на подаването на буркани към пълнещата дюза. Машината може да бъде използвана и като помпа с капацитет 180 кг мед на час.

  Вижте повече
 3. Професионална пакетираща линия HONEYPACK

  АВТОМАТИЗИРАНА ЛИНИЯ ЗА ПАКЕТИРАНЕ HONEYPACK

  0,00 лв.

  Цена: със запитване

  Напълно автоматизирана линия за пакетиране на мед в цилиндрични буркани с пневматична дозираща глава с регулиране от от 50 до 1000 гр.

  Снабдена с въртяща кръгла маса и апарати за монтиране на капачки и лепене на етикети. Има капацитет за пакетиране на 450 кг мед на час.

  Вижте повече

3 Продукт(а)

на страница

Списък  Таблица 

Задай в низходяща посока