ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ХОМОГЕНИЗАТОР LEGA 600

Наличност: В наличност

16 800,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Базов модел хомогенизатор с двойна стена и вместимост 600 кг. Съдът е изработен от неръждаема стомана INOX, с двойни стени, пространството между които е запълнено с топла вода, която поддържа необходимата температура.


Хомогенизаторът е снабден с конусовидно дъно за цялостно източване, кранче INOX със сачма, прозрачни капаци и моторизирана въртяща се ос с перки за смесване на меда, които се регулират на височина.

Хомогенизатор LEGA 600

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  • Хомогенизатор LEGA 600

Детайли

Доброто смесване на пчелни медове се постига чрез хомогенизатор, който представлява цилиндричен съд с конично дъно. В него посредством бъркалка с перки, задвижвана от моторедуктор, различните видове мед се хомогенизират. Хомогенизаторите намират идеално приложение при смесването на медове с различен цвят, като така се постигат единни партиди.

Съдът на хомогенизаторите на ЛЕГА е от неръждаема стомана INOX, с двойни стени, пространството между които е запълнено с топла вода, която поддържа необходимата температура. Дъното е конусовидно за цялостно източване, снабдено с кранче INOX със сачма. Перките на въртящата се ос, които смесват меда, се задвижват от моторедуктор и се регулират на височина. Прозрачните капаци имат автоматична обезопасителена блокировка срещу отваряне по време на работа.

Базисният модел е с капацитет от 250 кг мед, но се произвеждат и различни по форма и капацитет модели. На хомогонизаторите могат да бъдат монтирани и алтернатори на скоростта, които позволяват работа при всякаква скорост между 15 и 100 оборота в минута според продуктите, които трябва да бъде смесени.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.