ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ПОМПИ

ПОМПИ

Медът е продукт труден за прехвърляне от един съд в друг в стайна температура, тъй като е плътен и вискозен.

Помпите LEGA с въртящ диск са специално разработени за продукти с висока плътност, като меда. Това се постига чрез бавно въртене на неопреновия ремък. Корпусът на помпата е от неръждаема стомана INOX AISI 304, идеална за контакт с хранителни продукти. Ремъкът е изработен от изкуствен материал, които е напълно нетоксичен и резистентен на много от киселините. Може да се изпомпва мед съдържащ твърди частици. Необходимо е да се внимава да не бъде засмукано някое парче тел, откъснато от рамката по време на центрофугиране.

Всмукването на меда е моментално и става от един от двата отвора в зависимост от посоката на въртене на мотора. За постигане на оптимален резултат препоръчваме дължината на всмукващата тръба да е възможно най-малка (например 1-1,5 метра), докато тази за изхвърляне е без ограничение.

Цялата система от електромотор и помпа е монтирана върху количка с гумени колела. Снабдена е с електрически инвертор на посоката, кабел и щепсел. Помпите LEGA могат да пренасят и други хранителни продукти като вино, вода, олио и т. н.

3 Продукт(а)

на страница

Списък  Таблица 

Задай в низходяща посока
 1. Помпа за мед LEGA CLASSIC

  ПОМПА ЗА МЕД LEGA CLASSIC

  3 300,00 лв.

  Електрическа помпа за мед, изработена от неръждаема стомана INOX, с трифазен мотор, инвертор на посоката и количка с гумени колелца.

  Вижте повече
 2. Помпа за мед LEGA EXCENTRIC

  ПОМПА ЗА МЕД LEGA EXCENTRIC

  11 100,00 лв.

  Електрическа помпа за деликатни видове мед, изработена от неръждаема стомана INOX AISI 304, с трифазен мотор, вибриращ диск, инвертор на посоката и количка с колелца.

  Вижте повече
 3. Помпа за мед LEGA PRO

  ПОМПА ЗА МЕД LEGA PRO

  6 480,00 лв.

  Професионална помпа за мед LEGA PRO с висока производителност, специално разработена за продукти с висока плътност и вискозитет.

  Оборудването е монтирано върху устойчива количка с гумени колела и включва корпус от INOX AISI 304, неопренов ротор, еднофазен или трифазен електромотор, контролен панел за регулиране на скоростта и посоката на въртене.

  Вижте повече

3 Продукт(а)

на страница

Списък  Таблица 

Задай в низходяща посока