ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ХАНЕМАНОВИ РЕШЕТКИ

Ханемановите решетки на LEGA са познати в цял свят със своята здравина, качество на използваните материали и най-вече с изключителната прецизност на отворите. Металната тел е съвършено гладка и защитава пчелите от каквито и да е наранявания. Ханемановите решетките не са заварявани, а са сглобени чрез пресоване в прецизни калъпи, което гарантира абсолютната еднаквост и точност в размера на отворите. Ханемановата решетка се предлага в два варианта - стандартна с метална рамка и решетка с дървена рамка за оптимално спазване на вертикалните отстояния между рамките в корпусите.

3 Продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
 1. Ханеманови решетки

  ХАНЕМАНОВА РЕШЕТКА МЕТАЛ 43х50

  20,00 лв.

  Метална ханеманова решетка за 10-рамков кошер, 43х50 см.

  Вижте повече
 2. ХАНЕМАНОВА РЕШЕТКА С ДЪРВЕНА РАМКА 43x50

  ХАНЕМАНОВА РЕШЕТКА С ДЪРВЕНА РАМКА 43x50

  28,00 лв.

  Ханемановата решетка за 10-рамков кошер с дървена рамка за оптимално спазване на вертикалните отстояния между рамките в корпусите.

  Вижте повече
 3. УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХАНЕМАНОВИ РЕШЕТКИ

  УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХАНЕМАНОВИ РЕШЕТКИ

  32,00 лв.

  Специален инструмент за почистване на ханемановите решетки от натрупан восък и прополис. Има удобна дървена дръжка и две изключително здрави основи за почистване. Едната страна е гребеновидно назъбена и е предназначена за почистване на разстоянията между телта на ханемановата решетка, а другата е права и заострена за почистване на дървената рамка.

  Вижте повече

3 Продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока