ПОРЪЧАЙ на info@legabg.com или 0898 626 435

ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE ROUND

Наличност: В наличност

9 750,00 лв.
ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ТУК:
uncr_zaiavka

Бърз преглед

Компактна и прецизна дозираща машина от ново поколение, пригодена за работа в ограничени пространства и създадена специално за средни и дребни стопанства. MINNIE ROUND дава възможност за вертикално регулиране на положението на главата, както и за избор на конкретни количества за пълнене между 20 и 9999 грама. Комплектована е с въртяща се кръгла маса за автоматизиране на подаването на буркани към пълнещата дюза. Машината може да бъде използвана и като помпа с капацитет 180 кг мед на час.

ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE ROUND

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Детайли

Много пчелари намират за по-изгодно да предлагат на пазара собствения си мед, разфасован в буркани, като така реализират по-висок приход в сравнение с продажбата на едро. Ние предлагаме една малка електронна ДОЗИРАЩА МАШИНА MINNIE ROUND, проектирана и създадена специално за средни и дребни стопанства. Машината е монтирана върху въртяща се кръгла маса за автоматизиране на подаването на буркани.

Машината е компактна и пригодена за работа в ограничени пространства. Заради техническите си характеристики се счита за машина от ново поколение. Произвежда се в големи серии, съответно цената и е максимално оптимизирана. Машината приема всякакъв вид мед, както течен, така и кремообразен, без това да влияе на бързината на пълнене.

Задвижващите механизми на въртящата се маса насочват бурканчетата точно под пълнещата дюза, а други ги събират в противоположния край, готови за затваряне. В момента, в който буркана достигне точното си място под пълнещата дюза, механизмът прекъсва въртенето на кръга.

Машината е монтирана върху вертикална стойка от неръждаема стомана INOX, като е възможно регулиране на положението на главата според височината на бурканите. Когато дозиращата машина не може да бъде свързана към кранчето на съда, има възможност да изтегля меда отгоре, тъй като е снабдена с вакуумна помпа.

Може да бъде избрано всякакво количество между 20 и 9999 грама. Дозите се запаметяват и могат да бъдат използвани без повторнa настройка.  Прецизносста е -/+ 3 грама, което гарантира винаги сигурност в теглото, а в дългосрочен план пести мед в сравнение с ръчното пълнене.

Машината може да бъде използвана и като ПОМПА с капацитет около 180 кг/час за пренасяне на меда от центрофугата в матуратора. Снабдена е с адаптор, който позволява захранване с 220V. Може да бъде захранена и с голям акумулатор за камион или слънчева батерия, за което е необходим допълнителен специален кабел.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.